Kennis

Kennis

Loop je ergens tegen aan op ondernemersgebied? We helpen je graag! We hebben verschillende mogelijkheden:​​

Helpdesk​
De helpdesk van ZZP Nederland staat op werkdagen van 08.30 – 17.30 uur voor aangeslotenen klaar om vragen te beantwoorden of problemen op te lossen. De kennis van onze helpdeskmedewerkers is zonder meer breed en vrijwel iedere vraag weten zij direct te beantwoorden. ZZP Nederland heeft geen specifieke kennis van technische zaken van jouw vak, wel alle kennis op het gebied van zzp-ondernemerschap.

Kennisbank
ZZP Nederland heeft een enorme kennisbank, waar je gebruik van kan maken. 

Ondernemersspreekuur lokale experts
Iedere tweede dinsdag van de maand zijn specialisten van KroeseWevers, Rabobank en JPR Advocaten, KNOX en Smalbraak Notarissen aanwezig in kamer 4 van het Ondernemershuis. Tussen 15:00 tot 17:00 uur zijn zij beschikbaar om op vrijblijvende basis je ondernemersvragen te beantwoorden.

Kennisgesprek lokale experts
Wij hebben tientallen professionals in Deventer bereid gevonden hun kennis gratis te delen voor leden van het ZP Deventer Pro en Pro plus lidmaatschap.

Ondernemen in  zwaar weer ​
Als ondernemer kan het soms even tegenzitten. Haal je (nog) niet genoeg uit je bedrijf of heb je financiele problemen? Bij het Ondernemershuis kun je geheel vrijblijvend en discreet terecht voor advies en ondersteuning. Neem contact op via telefoonnummer 0570-758 021​

Nuttige links