In de spotlight

ZP-er in de spotlight

ZP Deventer maakt zp-ers zichtbaar, dit doen wij onder andere door zp-ers in de spotlight te zetten op onze website, nieuwbrief en social media. ​

​Zelf ook een bijzonder verhaal te vertellen? Laat het ons weten!​ 

​ZP'er in de spotlight | Bastiaan Mokkink - COPYVILLA

COPYVILLA is het trainings- en schrijfbedrijf van zzp’er Bastiaan Mokkink. Samen met zorgvuldig geselecteerde zzp tekstschrijvers doet hij alles met taal en tekst voor de kleine zelfstandige of grotere bedrijven.

Ondernemers schakelen COPYVILLA meestal in voor websites en blogs. De focus ligt op glashelder Nederlands en goed gevonden worden in zoekmachines.

Een website is immers net al een broek: na een jaar of drie is hij versleten en wordt het tijd voor wat nieuws. Vaak zien anderen dat eerder of anders dan jijzelf.

Tip! In 2020 start COPYVILLA met webteksttrainingen, blogtrainingen en taaltrainingen. De trainingen zijn individueel of in kleine groepen. Ze zijn gericht op mensen met een beginnersniveau en zeer geschikt voor zelfstandig ondernemers.

Bastiaan begon als tiener bij de Stentor en deed daarna jarenlang ervaring op als taaltrainer en als tekstschrijver bij reclamebureaus en online marketingsbureaus. Ben je nieuwsgierig en wil je online de concurrentie voorbij scheuren? Vraag via een gratis adviesgesprek aan via www.copyvilla.nl!

Bekijk het bedrijfsprofiel van Bastiaan hier