Inloopspreekuur Vindsubsidies

Woensdag 4 december 2019

Vindsubsidies houdt elke eerste woensdag van de maand spreekuur op het Ondernemersplein. Van 9.30 uur tot 13.00 uur is een accountmanager van Vindsubsidies aanwezig om ondernemers te woord te staan die willen weten of hun werkzaamheden, activiteiten of plannen misschien wel voor een subsidie in aanmerking komen

Datum: 04 december 19
Tijd: 09:30 uur - 12.30 uur
Locatie: Ondernemersplein, Zutphenseweg 6, Deventer 
Prijs: kosteloos

Vrijblijvende kennismaking
Het eerste contact is een kennismakingsgesprek. Als jouw verhaal kansrijk lijkt, koppelt Vindsubsidies de subsidie-aanvrager aan een consultant van Vindsubsidies die veel ervaring heeft op het desbetreffende vakgebied. Vindsubsidies heeft subsidie-ervaring op lokaal, regionaal, nationaal en Europees niveau. De organisatie is bovendien vertrouwd met alle belangrijke branches en elk type regeling. Dat levert veel op.

Wanneer Vindsubsidies aan de gang gaat met jouw subsidieaanvraag, dan kun je rekenen op: een scorende aanvraag, maximale gunning van gelden, tijdige indiening en administratieve ondersteuning. Tegelijkertijd onderhoudt Vindsubsidies het contact met de subsidieverstrekker en ondersteunen ze het subsidietraject met handige managementtools.

De organisatie werkt op no cure no pay basis. Dus pas als de subsidie-aanvraag succesvol is afgerond ontvangt Vindsubsidies een succes fee.

Afspraak en binnenlopen
Je kunt altijd zonder afspraak binnenlopen tijdens het spreekuur www.vindsubsidies.nl

Partners