Zakendoen met Roemenië (Sibiu)

Vrijdag 6 december 2019

Al meer dan 25 jaar bestaat er een sterke band tussen de Roemeense gemeente Sibiu en Deventer. Ontstaan vanuit de ondersteuning die Deventer gaf aan Sibiu in de negentiger jaren, is dat ontwikkeld tot een bredere samenwerking. Samenwerking op het gebied van cultuur, sport, onderwijs én sinds kort het bedrijfsleven. In november en december vinden allerlei evenementen plaats in Deventer om deze samenwerking te vieren.

Op vrijdag 6 december zal er een matchmaking plaatsvinden in de gasfabriek tussen bedrijven uit Sibiu en bedrijven uit Deventer en Oost Nederland. De matchmaking begint vanaf 13.30 plaats in de Gasfabriek Zupthenseweg 6 te Deventer.

Alle bedrijven zijn hiervoor van harte uitgenodigd. Naast specifieke bedrijven zijn er ook een aantal vertegenwoordigers van ondernemersverenigingen aanwezig, zodat alle bedrijven aansluiting kunnen vinden.

De matchingmaking vindt gestructureerd plaats; MKB Deventer – Trade Office Deventer zorgt dat er voor ieder bedrijf een geschikte gesprekspartner is.

De matchmaking duurt tot ongeveer 16.00 en aansluitend is er een gezellige netwerkborrel.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij Marianne Rademakers van MKB Deventer via m.radermakers@mkbdeventer.nl. Voor informatie kunt u bellen met Erik de Boer op 06-54241914.

 

Partners