Bijeenkomsten

Bijeenkomsten

Zowel door ZP Deventer, MKB Deventer, Ondernemershuis als ZZP Nederland en ook door andere partijen uit de stad worden nuttige bijeenkomsten georganiseerd. Deze bijeenkomsten zal je aantreffen op de agenda van ZP Deventer. 

ZP Café
ZP Deventer vindt het belangrijk dat we elkaar beter leren kennen. Hoe kan dat nu beter door netwerkbijeenkomsten te organiseren, zodat je andere ondernemers leert kennen en ervaringen uit kan wisselen. 

Themabijeenkomsten
Over diverse thema's zal ZP Deventer bijeenkomsten organiseren om jou als zelfstandig professional van alle informatie te voorzien die jij nodig hebt in jouw ondernemerschap. 

MKB Bijeenkomsten
Over allerlei thema's organiseert MKB Deventer bijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn voor onze Pro en Pro plus leden veelal gratis te bezoeken. De bijeenkomsten zullen wij op de agenda plaatsen van ZP Deventer, zodat jij kan kiezen welke bijeenkomsten voor jou interessant zijn. 

Open Coffee
Een goed netwerk start met een kop koffie (of thee). In het Ondernemershuis Deventer zet Open Coffee Deventer elke tweede vrijdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur de deuren open voor ondernemers en belangstellenden. Elke bijeenkomst heeft een thema die je inzichten geeft en je kennis op het gebied van ondernemerschap vergroot. Je maakt makkelijk contact met andere ondernemers waarmee je van gedachten kunt wisselen.
Belangstellenden kunnen Open Coffee Deventer ook vinden op Facebook en LinkedIn.  

Ondernemerslab
Een aantal keer per jaar organiseert het Ondernemershuis Deventer een workshopavond rondom een bepaald thema. Je doet kennis op met collega-ondernemers en er is volop mogelijkheid tot netwerken. Thema’s die aanbod komen zijn bijvoorbeeld digitale zichtbaarheid, AVG, personal branding, ontspannen ondernemen en starten met ondernemen.

Het Ondernemerslab vindt plaats op een doordeweekse avond van 19:30 tot 21:30 uur. Deelname kost €25,- excl. btw, dit is inclusief koffie, thee en wat lekkers! Je gaat naar huis met nieuwe kennis en inspiratie voor de groei van jouw bedrijf. ​Houd onze agenda in de gaten voor de planning!