Programma Week van de Ondernemer 2021 uitgesteld

Maandag 15 november 2021

Het kabinet heeft afgelopen vrijdag nieuwe coronamaatregelen aangekondigd waaronder een gedeeltelijke lockdown voor drie weken. Daarom wordt het programma van de Week van de Ondernemer die voor deze week gepland stond, verzet naar het voorjaar van 2022. Alleen de Moedige Dialoog op 18 november gaat  – online –  door.

“Ondernemers verdienen absoluut een week waarop ze worden bedankt voor hun lef en  doorzettingsvermogen. Maar we willen dit wel op een passende en verantwoorde wijze organiseren”,  licht Alfred Liefers directeur van Ondernemershuis Deventer de afgelasting toe. “We hebben gekeken naar het omzetten van de geplande activiteiten naar een online programma, maar dit zou toch te veel te niet doen aan de inhoud van de workshops en kennissessies. Daarom gaan we in het voorjaar een nieuwe datum prikken zodra het weer op een goede manier kan. Wat in het vat zit verzuurt niet, daar gaan we zeker voor zorgen samen met onze partners. ”

Online Moedige Dialoog op 18 november
De Moedige Dialoog over schulden en armoede gaat wel door. Deze wordt op donderdag 18 november van 15.00 tot 16.30 uur online gehouden. Armoede is een hardnekkig probleem en heeft zijn weerslag op heel veel terreinen.  Praat online mee over de impact, de oorzaak én oplossingen. Aanmelden kan via salland@moedigedialoog.nl.

Sterkte voor ondernemers
Ondernemershuis Deventer en haar partners wensen alle ondernemers die (weer) worden getroffen door de aangescherpte coronamaatregelen veel sterkte toe. Voor een luisterend oor en praktische ondersteuning kunnen ondernemers contact op nemen met de Corona Helpdesk (info@ondernemershuis-deventer.nl / 0570-758 021). In de Corona helpdesk werken Deventer organisaties samen om ondernemend Deventer zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen tijdens de coronapandemie.

Heeft u vragen over het afgelaste programma? Ondernemershuis Deventer beantwoordt deze graag.