Volg de Masterclass Betekenisvol Ondernemen

Vrijdag 10 december 2021

Ondernemershuis Deventer organiseert op donderdag 13 januari 2022 om 16.30 uur de Masterclass Betekenisvol ondernemen samen met Wiebe Bakker, aanjager van de Betekeniseconomie. Aan deze Masterclass zijn voor jou als ondernemer geen kosten verbonden. 

Iedere ondernemer is op dit moment bezig met dezelfde uitdaging: ondernemen in coronatijd. Tegelijk zitten we ook in een transitie naar een nieuwe economie. Hierbij gaat het niet meer om groei en welvaart, maar om welzijn, klimaat en verantwoorde productie. Zoek jij als ondernemer handvaten om hierin ook het verschil te maken? Volg dan de Masterclass Betekenisvol Ondernemen.

Ontwikkel jezelf als betekenisvol ondernemer
Meld je aan voor Masterclass Betekenisvol ondernemen
Je gaat tijdens de Masterclas ook zelf aan de slag! 

Donderdag 13 januari 2022
Online 16.30 - 18.30 uur

“We zien dat een groeiende groep ondernemers vanuit een andere drive gaat ondernemen”, vertelt directeur Alfred Liefers. “We willen deze ondernemers daarbij ondersteunen om dit concreet vorm te geven. Hoe kun jij van betekenis zijn voor de maatschappij en daarmee jouw geld verdienen? We hebben Wiebe Bakker als expert gevraagd om onze ondernemers hierbij te begeleiden." 

Na de Masterclass start Ondernemershuis Deventer met een volledig programma Betekenisvol Ondernemen met de duur van 6 maanden.

(door de verlengde corona maatregelen wordt deze Masterclass online gegeven)