In de spotlight

ZP-er in de spotlight

ZP Deventer maakt zp-ers zichtbaar, dit doen wij onder andere door zp-ers in de spotlight te zetten op onze website, nieuwbrief en social media. ​

​Zelf ook een bijzonder verhaal te vertellen? Laat het ons weten!​ 

​ZP'er in de spotlight | Mieke Duin -  Mieke Maakt klus&meer

De klusvrouw van Deventer!!  Afbladderend schilderwerk? Kapotte vloer? Ik ben er om te helpen. 

Wie heeft ze niet.... to do lijstjes met klussen die maanden blijven liggen. Denk je eens in hoe lekker het zou  zijn om eens alles in huis gedaan te hebben, van kelder tot zolder opgeruimd, de tuin in bloei en geen  loszittende deurklinken of afbladderende verf. 

Graag help ik u met klussen en aanpassingen in en om uw huis: renoveren, monteren, schilderen,  behangen, groen werk in de tuin, verhuizen en alle klussen die bij een verhuizing komen kijken. Ik denk  graag mee met praktische oplossingen voor uw wensen.

Ook het opknappen van gebruikte meubels en  het herindelen van ruimtes behoren tot de mogelijkheden. Wilt u al jaren de schuur of zolder eens  opruimen maar komt u er niet aan toe dan help ik graag daarbij. Ik zorg dan voor het wegbrengen van  oude spullen, het opnieuw indelen van de ruimte en het ophalen en in elkaar zetten van nieuwe  meubels.  Eventueel hergebruik ik producten en materialen en ik werk zo veel mogelijk milieu verantwoord. 

De ideale oplossing voor single vrouwen, alleenstaanden, senioren en natuurlijk alle anderen die een klus te klaren hebben.

Bekijk Mieke haar profiel

 

Partners