Vind een ZP-er

Hans van Wuyckhuyse

Over FALCON recherche & Advies

FALCON Recherche & Advies staat voor kwaliteit en professionaliteit in de uitvoer van zijn werkzaamheden. FALCON heeft vijftien jaar onderzoekservaring bij het Ministerie van Defensie, in binnen- en buitenland. Wij hebben ook een partnernetwerk in Nederland. Dit geeft een brede service en bereikbaarheid.

Alle bedrijfsrecherche- en privé detectivediensten worden door ons met de grootste zorg uitgevoerd. Alles, vanzelfsprekend, binnen de wettelijke kaders en met zorg voor alle betrokkenen, om zo het beste eindresultaat te behalen. Wij zijn een bereikbaar recherchebureau voor de particulier, het bedrijf, de advocatuur, de notaris, de overheid en verzekeringsmaatschappijen. De diensten die wij op de website hebben staan zijn een indicatie die wij bieden. Heeft u een ander probleem of vraag, neem dan ook gerust contact met ons op. Wij maken van uw probleem een uitdaging, en daar is altijd een oplossing voor.

Wat te bieden

Bedrijven en semi overheid
Uw bedrijf doet het goed - overal is aan gedacht. Processen lopen gestroomlijnd, het personeel is geschoold en tevreden en over klanten hoeft u zich geen zorgen te maken. Toch kan een securityprobleem zich onaangekondigd aandienen en ligt opeens alles stil. Met onze uitgebreide ervaring aan securityadvies en -onderzoek zijn wij u graag van dienst zodat u kunt doen waar u goed in bent: ondernemen!

Particulieren
Uw persoonlijke leven betekent veel voor u. Toch kan door kwade intenties van anderen uw persoonlijke leven aanzienlijk worden verstoord. Wij hebben jarenlange ervaringen met het onderzoeken van adviseren op gebied van inbraak, (internet)pesten, opsporing en waarheidsvinding. Een veilige en prettige leefomgeving, dat is toch heel wat waard?

Digitaal
Onze wereld wordt volledig beheerst door het digitale domein. Zonder cyber is de samenleving waarin wij leven niet meer denkbaar - praktisch alles wordt mogelijk gemaakt door 'eentjes en nulletjes'. Daarin schuilt uiteraard ook een groot risico voor u, uw eventuele bedrijf of organisatie. Wij hebben toonaangevende ervaring op het gebied van cyber security, digitaal rechercheren en data recovery.

Advies en voorlichting
Onveilige situaties ontstaan meestal door onwetendheid. Met een gericht advies over hoe u bijvoorbeeld omgaat met digitaal pesten, hoe u uw kind kind begeleiden op het internet of hoe u veilig kunt werken in de cloud, weet u zich al snel verzekerd van de belangrijkste risico's die u, uw gezinsleden of bedrijf kunnen lopen. Onze adviesrol gaat verder dan alleen het digitale domein. Bekijk hieronder wat wij voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen: info@falconrecherche.eu