Vind een ZP-er

Bastiaan Mokkink

Over COPYVILLA

COPYVILLA is het trainings- en schrijfbedrijf van zzp’er Bastiaan Mokkink. Samen met zorgvuldig geselecteerde zzp tekstschrijvers doet hij alles met taal en tekst voor de kleine zelfstandige of grotere bedrijven.

Ondernemers schakelen COPYVILLA meestal in voor websites en blogs. De focus ligt op glashelder Nederlands en goed gevonden worden in zoekmachines.

Een website is immers net als een broek: na een jaar of drie is hij versleten en wordt het tijd voor wat nieuws. Vaak zien anderen dat eerder of anders dan jijzelf.

Tip! In 2020 start COPYVILLA met webteksttrainingen, blogtrainingen en taaltrainingen. De trainingen zijn individueel of in kleine groepen. Ze zijn gericht op mensen met een beginnersniveau en zeer geschikt voor zelfstandig ondernemers.

Bastiaan begon als tiener bij de Stentor en deed daarna jarenlang ervaring op als taaltrainer en tekstschrijver bij reclamebureaus en online marketingsbureaus. Ben je nieuwsgierig en wil je online de concurrentie voorbij scheuren? Vraag een gratis adviesgesprek aan via www.copyvilla.nl!

Wat te bieden

  • Het (her)schrijven van webteksten, blogs en andere online copy voor meer conversie en beter gevonden worden.
  • Webteksttrainingen, blogtrainingen en taaltrainingen gericht op kleine zelfstandigen.
  • Zakelijke diensten als correcties, redigeren, vacatureteksten, aanbestedingsteksten, speeches, persberichten, vacatureteksten, advertorials, nieuwsbrieven en meer effectiviteit met jouw LinkedIn.

Op zoek naar

Copyvilla werkt met allerlei kleine en grote ondernemers. De meeste ervaring is opgedaan in deze sectoren: bouw, woninginrichting, horeca, onderwijs, re-integratie en arbeidshandicaps, coaches, advocaten, autosector en verhuissector.

Netwerk

Copyvilla werkt het liefst in Deventer, maar als het moet in de hele wereld. Eventueel met behulp van aangesloten vertaalprofessionals.