Vind een ZP-er

Ellie Veltien

Over e-llie Digitaal Advies & Projectmanagement

Als zelfstandig ondernemer begeleid ik digitale trajecten bij organisaties. Dit kan in de vorm van advies, projectmanagement / product ownership. Ik heb ruim 10 jaar ervaring in het begeleiden van digitale trajecten en heb diverse online platformen opgeleverd voor opdrachtgevers. Websites, apps, intranetten, maar ook maatwerk applicaties die aan een specifieke klantwens voldoen.

Ik vind het belangrijk om open en transparant te zijn naar mijn opdrachtgevers. Kwaliteit staat voorop en als je samenwerkt met mij kun je rekenen op een enthousiaste en persoonlijke aanpak. Ik heb een breed netwerk van specialisten en webbureaus om mij heen verzameld om mee samen te werken en selecteer daarin zorgvuldig op een goede match qua DNA.

Mijn netwerk blijft groeien en bevindt zich vooral in Salland en Twente. Mijn standplaats is Deventer. Tijdens een digitaal traject kan ik ook adviseren welk bureau of welke specialist geschikt is om een samenwerking mee aan te gaan, zodat er een optimale samenwerking ontstaat.

Wat te bieden

Ik kan organisaties begeleiden bij online projecten. Dit kan in de vorm van advies zijn in een voortraject. Denk hierbij aan het inventariseren van wensen in de organisatie voor een nieuwe website, webshop of een intranet. Het doorvertalen van deze wensen naar een concreet plan van aanpak, een briefing opstellen voor externe bureaus en het beoordelen van offertes.

Zodra de ontwikkeling van start gaat, kan ik het traject begeleiden in de vorm van projectmanagement. Ik zorg er dan voor dat het project binnen tijd en budget wordt opgeleverd en dat de juiste prioriteiten worden gesteld. Ook zorg ik voor continue communicatie met betrokken en verwachting management.

Op zoek naar

Organisaties die op het punt staan om een online project op te starten. Bij voorkeur start ik met het voortraject en neem ik vervolgens het projectmanagement op me, maar één van beide onderdelen op me nemen is ook bespreekbaar. Er wordt vaak voor gekozen om eigen medewerkers aan een project te laten werken. Het voordeel van een externe projectmanager is onder andere dat medewerkers ruimte houden voor hun eigen werkzaamheden. Verder heb ik al veel van dit soort projecten begeleid en heb ik daardoor veel expertise en kan ik efficiënter werken. Ik ben het ook gewend om met externe bureaus te communiceren. Ik ben maximaal drie dagen in de week beschikbaar voor een opdracht.

Referenties

  • Heuver Tyrewholesale in Hardenberg
  • Het Loopbaanstation in Almelo
  • Visscher Traffic in Nieuwleusen

Netwerk

Online projecten worden vaak door externe bureaus uitgevoerd. Ik heb een groot netwerk van bureaus om me heen vanuit mijn eerdere werkervaring. Ik kan dan ook adviseren welke bureaus bij uw organisatie passen en ondersteunen bij het opstellen van een samenwerking.