Vind een ZP-er

Jan Willem Muilerman

Over Jinnovation

Jinnovation helpt u met problemen op het gebied van reiniging en beheersing van statische elektriciteit. Door onze expertise kunnen wij een brug vormen tussen de diverse leveranciers en de uiteindelijke klant.

Wat te bieden

Producten & Diensten

Südstrahl GmbH
Van zijn laatste werkgever Südstrahl GmbH heeft Jan Willem het dealerschap van de Benelux verworven en mag hij ook in Noord-West Duitsland verkopen. Jan Willem: “Het product is relatief nieuw en kent veel voordelen. We verkopen er nu ongeveer één per vier weken en ik verwacht er in 2019 ongeveer vijfentwintig af te zetten.”

Droogijsreiniging is een perfecte oplossing voor het reinigen van machines en installaties omdat er tijdens het droogijsstralen geen onderdelen gedemonteerd hoeven worden. Door in-line reiniging is er minimale productiestilstand en blijven er - anders dan bij bijvoorbeeld stralen met zand of glasparels - geen reststoffen achter.

Meech
Een andere dealerschap van Jan Willem is het Britse bedrijf Meech. Dit is een toonaangevende leverancier op het gebied van beheersing van statische elektriciteit en reinigingssystemen in productieprocessen. Meech is wereldwijd actief met zes eigen locaties (productie / verkoop / marketing) en meer dan 65 distributeurs wereldwijd. Voor Meech gaat Jan Willem de Nederlandse en Duitse markt bedienen. Jan Willem: “De Duitse markt is erg groot, ik beheers de taal in woord en geschrift perfect en dat maakt het contact met Duitse afnemers een stuk makkelijker. Persoonlijk contact is daarbij heel belangrijk. Dit loopt via (verpakkings)beurzen maar vaak ook rechtstreeks met de klant.”

Inspecties
Producten ter beheersing van statische elektriciteit, kunnen bij slechte- of niet-werking tot productiestagnatie leiden en/of zorgen voor kwalitatief mindere eindproducten. In extreme gevallen kan het zelfs tot explosies leiden. Jan Willem biedt daarom inspecties/audits aan om in een vroegtijdig stadium in te kunnen grijpen om problemen te voorkomen.

Netwerk

Exportlanden
Duitsland, België, Luxemburg