Vind een ZP-er

Willem Baltes

Over Wibacon Marketing Advies & Coaching

  • Voor inspiratie en ondersteuning in marketing en betere mensen.
  • Voor interim-management en projecten.

Motto: Organisatieontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand.

Marketing: Wibacon advies, projectmanagement & coaching. Ik werk als (digital-) marketingadviseur en projectmanager en begeleid ondernemers bij het verbeteren en vernieuwen van hun marketing. Op basis van uurtarief, dagdeelvergoeding of op (interim-) projectbasis.

Wibacon – Marketing2Result is mijn bureau dat ondernemers en managers in het middelgrote MKB helpt aan inzichten, concepten en ideeën om te komen tot groei en resultaatverbetering.

Wat te bieden

-1. Maatwerk bedrijfsondersteuning:

Op het gebied van (digitale) marketing, sales, service en coaching. Ik help marketing tot een belangrijke “opbrengstbevorderaar” om te vormen en uw commerciële operatie op een hoger plan te tillen. Door het versterken van klantrelaties, het vinden van nieuwe klanten en het bouwen van nieuwe business.

-2. Persoonlijke ondersteuning voor managers en medewerkers:

  • Business-coaching: 
    Voor ondernemers en managers van middelgrote en kleine MKB-bedrijven die willen sparren en/of een begeleidingstraject willen. Of hulp bij vraagstukken op het gebied van hun marketingorganisatie of het proces van zoeken, vinden en binden van nieuwe klanten.
  • Persoonlijke coaching: 
    Voor marketeers die worstelen met vraagstukken over hun rol, functie of toekomstige mogelijkheden, die last hebben van dagelijkse (werk)stress en/of een werk – privé onbalans. En voor (marketing) mensen die inspiratie nodig hebben m.b.t. assortimentsvernieuwing of new product development.

Gezondheidsbevordering voor mensen in bedrijven, middels integrale massage & - massagetherapie:

  • Stream - integrale massage & - therapie*. Stream is de naam van mijn integrale massagepraktijk. Hier werk ik aan gezondheidsbevordering van mensen met specifieke klachten. En iedereen die graag gezond en in balans wil blijven.
  • Integrale massage is een eeuwenoude helings- en bewustwordingswijze. Mensen worden begeleid bij gezondheid en bewustwording van lichaam én geest. Het gaat uit van een holistische visie: de mens als geheel.

Voor Heling – Bewustwording – Ontspanning – Balans – Vitaliteit.
Het helpt je zelfhelend vermogen (weer) op gang en laat je energie weer stromen. Het draagt merkbaar bij aan verbetering van de persoonlijke vitaliteit en ondersteunt richting duurzame inzetbaarheid.

* Speciaal voor bedrijven helpt Stream bij het bevorderen van gezonde en betrokken medewerkers. Dit door te helpen het ziekteverzuim als gevolg van klachten en/of stress (verder) aan te pakken en waar mogelijk problemen in de toekomst te helpen voorkomen.