Vind een ZP-er

Marc Willems

Over Intenza

Samen met mijn partner Gaby hebben we een samengesteld gezin met 6 kinderen. Mo (19), Daniel (19), Maxim (21), Shana (21), Yannick (22) en Bono (24). Met aanhang inmiddels een (h)echt elftal. We vinden het heerlijk om met elkaar te borrelen, te eten en heerlijk te ‘chillen’. Dat doen we sinds dit jaar in ons verbouwde huis aan de Brinkpoortstraat in Deventer. Ook Intenza is daar gevestigd. We gaan met de kinderen ook graag naar andere sfeervolle plekken in binnen- of buitenland.

Na mijn VWO heb ik een jaar Economie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit in Groningen. Toen ik merkte dat ik nieuwe kennis direct wilde toepassen ben ik de Hoge Hotelschool in Maastricht gaan doen. In 1994 ben ik daar afgestudeerd. In 2017 heb ik mijn MBA studie afgerond.

Wat te bieden

Na mijn studies heb ik ruim 8 jaar bij een landelijk training & consultancy bureau gewerkt in diverse rollen. Daarna heb ik 15 jaar in de zakelijke en financiële dienstverlening verschillende management en directie functies vervuld. Altijd in de driehoek algemeen management, sales en HR. Sinds 2019 ben ik partner bij Intenza. Een bureau dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van ambities van mensen en bedrijven waarbij gedrag DE succesfactor is.

Persoonlijke passie

Mijn passie is om organisaties, teams en mensen te laten groeien en hun resultaten te laten verbeteren en hun werkplezier te laten toenemen. Door visie, strategie en gedrag van mensen ‘in line’ te brengen ontstaat positieve beweging en ontwikkeling binnen teams en organisaties.

Van opdrachtgevers en mensen met wie ik samenwerk hoor ik terug dat mijn aanpak sterk gericht is op de toepasbaarheid in de praktijk van vandaag en direct resultaten oplevert. Mijn stijl is persoonlijk, verbindend, positief confronterend, humorvol, resultaatgericht en klantgericht.

Specialisme

Mijn overtuiging is dat menselijk gedrag het verschil maakt in de performance van organisaties, teams en mensen. Ik kijk hoe gedrag tot stand komt, welk gedrag nodig is voor succesvolle prestaties en hoe het gedrag is afgestemd op de context waarin dat gedrag plaatsvindt. Dat doe ik met behulp van verschillende gedragsmodellen. Ik plaats gedrag van mensen altijd in lijn met de visie en strategie van een organisatie of team. Focus daarbij ligt op de competenties en vaardigheden om organisaties, teams en mensen te ‘empoweren’ om succesvoller te worden.

Op zoek naar

Wil je een keer sparren over jou of jullie ambities en hoe je dit kunt waarmaken, bel, mail, of Whatsapp me dan. Ik kijk er naar uit om met jullie kennis te maken en samen te werken. Iedere dag is er een. Leren, fun en genieten van elke dag die komt. Tot snel!