Vind een ZP-er

Stan Smulders

Over Private Gym

Stan Smulders is IT-ondernemer met een grote passie voor sporten. Hij was op zoek naar de ideale gym waar hij graag zou willen sporten. De zoektocht leidde niet tot succes waarna hij zelf het heft in handen nam om de ideale gym te realiseren in Deventer. Dit is Private Gym aan de Smedenstraat 286 geworden.

Wat te bieden

Ongestoord trainen op je eigen eiland

Bij Private Gym kun je 24/7 ongestoord trainen op je eigen 15 m2 vol sportmateriaal. Je eigen Power Rack, Dumbbells, Halters, Airbike en meer. Alles alleen voor jou. Stan licht dit toe: “we hebben 7 werkstations op onze 250 m2 grote ruimte gerealiseerd waarin je alle oefeningen kan doen zonder te hoeven wachten op anderen. Dit scheelt veel tijd, binnen een uur kun je alle oefeningen doen in de volgorde die je zelf wil”. De ruime openingstijden zijn ook onderscheidend. Met de eigen app reserveer je je werkstation van te voren en met dezelfde app open je ook deur. Dit maakt de toegang tot de gym onbeperkt, dit is met name in het weekend waarin veel mensen willen sporten heel handig. Als IT-er heeft Stan nog extra noviteiten toegevoegd. De verwarming / airco wordt automatisch een kwartier voor reservering geactiveerd en zodra je de deur opent start de muziek.

De inrichting is warm en de bekende spiegels ontbreken. Stan: “veel bezoekers vinden deze spiegel “gluurmuren” en met name vrouwen voelen zich daar niet prettig bij. Dit ontbreekt bij ons, we hebben hiervoor een groene plantenmuur ontwikkeld.

Veelbelovende start

Stan heeft de ruimte casco gehuurd en sinds 1 juli is Private Gym geopend voor gasten. In de eerste zeven weken na de opening hebben zich al meer dan 50 abonnees zich ingeschreven. We vragen Stan welke doelgroep hij met zijn concept bedient. Dit blijkt zeer divers te zijn. Stan: “de meeste gyms betrekken hun mensen uit een straal van twee kilometer rondom de vestiging. Dit is ook bij ons het geval, binnen deze straal valt het me op dat de diversiteit groot is en dat het ook allemaal leuke gasten zijn. De sfeer is heel goed, ik krijg dat vaak terug.

Zelfstandig en begeleid sporten

De meeste gasten sporten zelfstandig. Voor wie dat wil kan ook een personal trainer ad hoc of (semi(permanent) erbij boeken. Er is een ruim bestand van ZZP-trainers beschikbaar. In de gym in een afgeschermde ruimte heeft Stan ook zijn eigen werkplek. Stan: “ik ben zo stand-by en ik blijft mijn IT-werkzaamheden vandaaruit voor opdrachtgevers uitvoeren. Dit is prima te organiseren.

Sporten bij Private Gym

Bij Private Gym kun je voor 10 euro per week onbeperkt 24/7 sporten. Velen hebben de weg naar Private Gym al gevonden en geholpen door mond-op-mondreclame en online campagnes komen er steeds meer mensen naar Private Gym. De eerste stap voor geïnteresseerden is het boeken van een rondleiding, uiteraard is dit online te boeken.

Aanbieding!

Wil je een abonnement aanbieden aan je personeel zodat ze nu wel gaan sporten? Of zelf starten zodat je 24/7 kunt sporten? Even die stress kwijt - met of zonder personal trainer? Voor MKB Deventer leden hebben we een mooie aanbieding. Stuur een appje naar 06 520 48 431 of mail stan@privategym.nl o.v.v. MKB https://privategym.nl/