Abonnementen

Abonnementen ZP Deventer

Ook lid worden van ZP Deventer? 

ZP Deventer is een prettig, informeel netwerk van zzp-ers uit Deventer en omgeving, waar het draait om kennisdeling, kennisuitwisseling en samenwerkingen. Je vindt er enthousiasme, oprechte interesse en inspiratie. Samen bundelen we onze krachten en talenten om te groeien in professionaliteit, contacten en opdrachten voor ieder individueel en als netwerk.  

Het basis lidmaatschap kost 96 euro per jaar en je bent van hartelijk welkom bij de bijeenkomsten. Daarnaast krijgt je op deze website van ZP Deventer de mogelijkheid om je onderneming te profileren en je ontvangt regelmatig de nieuwsbrief Kortom, ZP Deventer is een warm netwerk en je bent van harte welkom. Kom een keer kijken tijdens onze bijeenkomsten. 

Je kunt ook kiezen voor een combinatielidmaatschap met MKB Deventer. Hiermee kom je direct in het netwerk van MKB bedrijven. MKB Deventer is de grootste lokale MKB ondernemersvereniging in Nederland. Meer dan 1.200 leden die samen staan voor economische groei en een beter ondernemersklimaat. Er is elke maand wel een kleine of grote netwerkbijeenkomst die je gratis kan bezoeken. Op mkbdeventer.nl tref je alle verdere voordelen en activiteiten aan. Het lidmaatschap ZP Deventer in combinatie met MKB Deventer kost 196 euro per jaar. 

We houden van persoonlijk contact en komen graag met je in contact.  Meld je aan via info@zpdeventer.nl of op 0570 758 021